2012. február 24., péntek

Haladás

Ma sokmindenben előreléptünk. Kaki fronton igen jó már a helyzet. Mintha a reggeli-esti kajától máris kicsit jobb húsban lenne. Azért még van hová fejlődni, de alakul...

Ha csak néhány kutyáról van szó akkor szocializáció terén is minden okés. Ha valami nem tetszik akkor azért van mordulás, ugatás, és jellemzően még minden ismerkedés egy kis ugrálós "hátamba ne kerülj" védekezéssel kezdődik. Azt az öreg labradort vagy goldit még mindig megugatja, úgy látszik vele nem jön ki sehogyan sem.

A farkára szereztünk Kék Lukács kenőcsöt a Kedvenc-ből, megismerkedtek vele, a chip-jét is átregisztrálták. Jövő hét elején megyünk vérvételre. Most jut eszembe, hogy a kullancsos cseppjeit elfelejtettük ma rátenni, és mivel már jólesően durmol a nappaliban ezt csak holnap fogja megkapni :$.
A kenőcsöt jól tűrte, valamint a csóválását is kordában tudjuk tartani, ha leültetjük és/vagy fogjuk a farka tövét.

Az ugrálása is kezd visszafogottabb lenni és a nyalakodást már szépen megállja :) Nagyon jólnevelt, az úttesthez érve már van hogy magától megáll. Simán elm erem engedni pórázról a játszós helyeken, mindig visszajön még akkor is ha magábafeledkezve szimatol valamit. A vakondtúrásokat mindenképpen útba ejti, az a gynaúm elég jó ismerője a kis földmunkásoknak...

Még mindig álomkutya :). Kata van hogy királylánynak szólítja :D Próbálom Katát is rávenni hogy írjon majd posztokat, de neki nehezebben megy az ilyesmi, szóval aki olvas minket bíztassa esetleg :).

Szombatra 10+ fokot mondanak úgyhogy jó időnk lesz a Gulya-dombra menet.

1 megjegyzés:

  1. Én bíztatom,örülnék Katának is!Élvezem a blogotokat,sok posztot kérünk még!Örülök,hogy ilyen jó helyre került a kislány. :)

    Roxi

    VálaszTörlés