2012. március 12., hétfő

(Houston) we got a problem...

Csóvi nincs jól. Tegnap este is mikor hazaértünk nedves volt az orra még itthon is, Kata meg is jegyezte. Az elmúlt egy-két napban a széklete is lágyabb volt a szokásosnál. Valamint messze többet és gyakrabban ivott és pisilt mint szokott.
Reggel lementek a szokott módon és mikor feljött szokás szerint kapta a kajáját. Elég kelletlenül kezdett neki, de megette. Szóval aggódás van. Az előbb vizes valami folyt kicsit az orrából. Nagyobb aggódás van. Most lázmérés van folyamatban. Amint vannak fejlemények tudósítunk.

Frissítés 1 - nincs láza: 37,8°C
Frissítés 2 - nemrég voltak lent Katával: ugrál szimatol, ahogy korábban is. Úgy tűnik talán csak valami gyomorbaj. Azért ma fokozottan figyelünk rá és bármi van, doki...
Frissítés 3 - úgy néz ki visszaállt a rend Csóvinál, legalábbis végtermék fronton mindenképpen. Hogy mennyire lehet örülni egy jó állagú kutyaguminak, hihetetlen! :)
Frissítés 4 - voltunk lent délután. Kiderült, hogy Bogi, aki itt lakik a házban bizony a múlt héten rendesen lebetegedett, még antibiotikumot is kapott a közelgő ivartalanítására tekintettel. Mivel vasárnap bizony nagyot játszottak és Bogi már legaláb a harmadik-negyedik lebetegedett kutyus volt a Pöltenberg utcai falkából, így szinte bizonyos hogy ez szaladhatott át Csóvin is vasárnap és ma. Nagyot szaladtunk és ropiztunk ma délután, úgyhogy úgy tűnik helyre állt a rend :). Mindenesetre azért még résen leszünk a következő napokban nehogy visszaesés legyen. Bogit pedig egy pindurit kerülni fogjuk a hét elején...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése