2012. március 10., szombat

Süt a nap!

Csodás tavaszi napsütés van éppen Veszprémben. Csóvi reggel kicsit elnyújtotta az eü. sétáját, mivel Nináék is épp kint voltak, így a múltkori összezördülést elsimítandó megpróbálkoztunk egy új ismerkedős körrel. Tegnap Ninának a fogköveit szedték le, így kicsit zizis volt még az altatótól, de ehhez képest elég jól sikerült a találka.

Aztán mikor indultunk volna haza, megjelent Hepi is. Hagytam hadd menjen Hepivel a játszótérre, amíg mi Anitával, Nina gazdájával és volt szomszéddal beszélgettünk kicsit. Csóvi meg két percenként visszaszaladt hozzám a játszótérről, hogy hol vagyok már. Aztán megjelentek Foltosék is, épp mentek a kocsihoz. Foltos nem tud beszállni a csomagtartóba. Csóvi meg egyből bemutatta neki hogy is kell azt. Én meg kb. 50 méterre beszélgetek, a kutyám épp egy másik autóba száll be, aztán meg ki. Mókás volt, és hasznos is mert végül Foltos, életében először, önerőből beugrott a csomagtartóba. Végül Csóvinak annyira bejött az autó téma, hogy a jobb egyre is beszállt nagy vehemensen. Alig lehetett elterelni a figyelmét hogy el tudjanak indulni.
Aztán megérkezett Soma is, úgyhogy volt egy nagy Hepi-Soma-Csóvi banzáj a Játszótérrel szemközti réten. Végül csak hazaértünk a röpke tíz perc helyett úgy negyven alatt.
Most pedig megy az elmaradhatatlan napozás:
Barika is napozik...
Nehogy a jobb fülem kimaradjon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése