2012. március 18., vasárnap

Szabad szombat

Ma négy hete hogy Csóvi megérkezett hozzánk. Sok-sok érdekes, izgalmas és néhány kevésbé kellemes dolog történt velünk azóta. Ez a 28. poszt a blogon és már túl vagyunk az 1600 oldalletöltésen. Csóvit mindez különösebben nem izgatja, ő csak eszik, alszik, játszik, szimatol, birkózik, rohangál, madarakat kerget és éli gondtalan kutyus életét velünk, és ez így van jól... :)
Ma ismét az újonnan felfedezett terepre mentünk ki délután, a rétekre. Előtte azért még dokumentáltuk Csóvi és spániel harcostársa munkáját tegnapról.
Feldúlt egérlak
Hatalmas szaladás, cserkelés és szimatolás volt a réten, megspékelve egy kis hanyatt fetrengéssel.
Kajla, kajlább, legkajlább... CSÓVI!
A csatornák és a Séd menti dzsindzsát sem lehetett kihagyni, sikerült is hasig összesároznia magát.
Kockásfülü nyúlvizsla...
Néha belenyalt a patak vizébe is, de azért másfél óra elteltével kapott a kulacsából is vizet.
A móka vége felé talált egy pár egérlyukat is úgyhogy azokat is végigszimatolta.
Este ismét mentünk a falka körre, a játszótérről indulva. Mikor leértünk a ház elé, Hepiék már lent voltak, de úgy tűnt nem épp vidám a hangulat úgyhogy ők mentek az utukra, mi pedig az indulási helyre, ahol Titán, Picur, Morzsa és Füli gyülekeztek. Füliék épp hazafelé indultak, így ma csökkentett volt a létszám, de azért jót sétáltunk. Útközben futottunk bele Foltosékba, hoztak két nagy marha comb csontot is Picur gazdinak, amit ő nagylelkűen elfelezett felünk. Így Csóvi holnap a marhalábszár mellé egy méretes darab cupákot is fog kapni.

Ez pedig az év képe eddig:
Találtok még képeket a Picasa galériában:
Kirándulás Kádárta felé

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése